Vrouwen in institutioneel Pensioen

Herfstborrel 2018

11-10-2018

Graag nodigen we jullie uit voor de ViiP Herfstborrel op 11 oktober a.s.

Het thema van de Herfstborrel is Integriteit. Een belangrijk onderwerp voor onze sector en de financiele sector als geheel, dat ook regelmatig voor dilemmas zorgt. Hoe ga je hier als pensioenfondsbestuur of raad van toezicht mee om? Of als consultant/accountant/actuaris? En hoe staat het met onze persoonlijke integriteit?

Tijdens de Herfstborrel willen we hier met elkaar over discussieren. Is er nu veel of weinig aan de hand met betrekking tot onze integriteit?
Pakken we het alleen op omdat DNB er de focus op legt of geloven we ook echt dat daadwerkelijke aandacht hiervoor ten goede komt aan de hele sector? Kijken vrouwen anders tegen dit onderwerp aan dan mannen?

Bibi de Vries en Jacco Heemskerk (WTW) zullen vanuit hun beide rollen en aan de hand van voorbeelden uit de praktijk een inleiding verzorgen, waarbij vragen uiteraard mogelijk en welkom zijn. Vervolgens zal o.l.v. Mila Hoekstra een paneldiscussie plaatsvinden waarbij het panel de dialoog met de zaal zeker niet uit de weg zal gaan.
Het panel wordt op dit moment nog samengesteld en uiteraard zal dit bestaan uit ter zake kundige vrouwen.

Locatie en tijd
De Herfstborrel start om 15.45 uur met deze presentaties en discussie, waarna om 17.30 uur de borrel begint.

Deze bijeenkomst zal dit keer plaatsvinden op het kantoor van Willis Towers Watson te Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Willis Towers Watson
Fascinatio Boulevard 238
3065 WB Rotterdam
willistowerswatson.com
Lees hier de routebeschrijving.

Aanmelden
Laat ons weten of je komt door een mail naar het secretariaat van ViiP.

Lid worden
We zien jullie graag op 11 oktober a.s.. Nog geen lid? Ontdek het verschil.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ViiP