Vrouwen in institutioneel Pensioen

Lid worden?

Lid worden

ViiP staat open voor vrouwen die werkzaam zijn in de pensioensector en voor vrouwen die dit ambiëren. ViiP heeft altijd ruimte voor nieuwe leden, dus als je vrouwen (vooral bestuurders en/of toezichthouders) kent die nog geen lid zijn, wijs ze dan op het bestaan van ViiP.

Contributie
De contributie bedraagt € 100,- per jaar. Nadat is bevestigd of je voldoet aan één van de bovenstaande criteria en wanneer de contributie is ontvangen, ben je geregistreerd als lid en word je uitgenodigd voor het jaarcongres en eventuele andere activiteiten (herfstborrel e.d.). Deze bijeenkomsten zijn dan gratis.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het invullen van het online aanmeldingsformulier.

Deelnemen aan deelnetwerk
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een van de ViiP-deelnetwerken, geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier. Bij de plaatsing kijken we allereerst of er plaats is in een van de deelnetwerken. Om de deelnetwerken voldoende divers en dus interessant te houden kijken we daarnaast naar je ervaring en deskundigheid en een evenwichtige verdeling tussen vertegenwoordigers van pensioenfondsen en consultants.

Bijeenkomst nieuwe leden
Een keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst voor nieuwe leden. Met de frisse blik van onze nieuwe leden kijken we samen hoe we de diversiteit in de pensioensector kunnen vergroten.

Statuten
De doelstellingen van ViiP zijn vastgelegd in de statuten. De statuten kun je hier raadplegen.

AANMELDINGSFORMULIER