Vrouwen in institutioneel Pensioen

Lidmaatschap

Jaarcongres 2024

ViiP staat open voor vrouwen die werkzaam zijn in de pensioensector en voor vrouwen die dit ambiëren. ViiP heeft altijd ruimte voor nieuwe leden, dus als je vrouwen (vooral bestuurders en/of toezichthouders) kent die nog geen lid zijn, wijs ze dan op het bestaan van ViiP.

Contributie
De contributie bedraagt € 100,- per jaar en wordt geïnd via ClubCollect. Nadat is bevestigd of je voldoet aan één van de bovenstaande criteria en wanneer de contributie is ontvangen, ben je geregistreerd als lid en word je uitgenodigd voor het jaarcongres en eventuele andere activiteiten (herfstborrel e.d.). Deze bijeenkomsten zijn dan gratis.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het invullen van het online aanmeldingsformulier.

AANMELDINGSFORMULIER

Deelnemen aan deelnetwerk
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een van de ViiP-deelnetwerken, geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier. Bij de plaatsing kijken we allereerst of er plaats is in een van de deelnetwerken. Om de deelnetwerken voldoende divers en dus interessant te houden kijken we daarnaast naar je ervaring en deskundigheid en een evenwichtige verdeling tussen vertegenwoordigers van pensioenfondsen en consultants.

Bijeenkomst nieuwe leden
Een keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst voor nieuwe leden. Met de frisse blik van onze nieuwe leden kijken we samen hoe we de diversiteit in de pensioensector kunnen vergroten.

ViiP Connect
Om goed te kunnen netwerken, is het fijn als we elkaar makkelijk kunnen vinden. Dat kan via de Netwerken via ViiP Connect. Vul je gegevens in en upload een foto en je bent zichtbaar voor andere leden!

ViiP CONNECT

Statuten
De doelstellingen van ViiP zijn vastgelegd in de statuten. De statuten kun je hier raadplegen.