Vrouwen in institutioneel Pensioen

Workshop: Steer your own career

Workshopscyclus: ‘How to……’

Op vrijdag 11 september a.s. van 15.00-18.00 uur
organiseert ViiP in samenwerking met Partners at Work haar tweede workshop:  “Steer your own career” (neem je carrière in eigen hand)

Beste ViiP-leden, Graag nodigen we jullie uit deel te nemen aan de tweede workshop met als titel: “Steer your own career” (neem je carrière in eigen hand)
Jij bepaalt zelf hoe je carrièrepad eruit ziet, niet de afdeling Management Development.

Eén van de doelen van ViiP is bij te dragen aan de ontwikkeling van vrouwen die werkzaam zijn in de (institutionele) pensioenwereld. De workshop gaat daarbij in op het ‘hoe’.

We hebben Partners at Work, executive search in financial services, bereid gevonden deze workshop voor ons in te vullen. Onder leiding van verschillende partners van Partners at Work (Ingrid Reichmann, Josephine van der Vossen, Jean-Louis Goedmakers en Michiel Hartman) delen we ervaringen en tips. In de workshop zullen we aan de hand van discussie en voorbeelden uit de praktijk onderzoeken hoe je je carrière verder vorm kunt geven.

Er is slechts plaats voor 20 deelnemers, dus meldt je snel aan! Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Aanmelding kan via een reply op deze mail.

We zien uit naar een interessante bijeenkomst bij de Partners at Work , Hooftlaan 1 in Bussum!

Programma

  • Vanaf 15:00 uur     Inloop
  • 15:30 uur              Start programma
  • tot 18:00 uur         Afsluitende borrel

Hartelijke groet,
namens de Commissie Workshops,

Mila Hoekstra en Marijke Colly