Vrouwen in institutioneel Pensioen

Links

Pensioenfederatie
De pensioenkoepels VB, UvB en OPF vormen sinds 2010 de Pensioenfederatie. De Pensioenfederatie ziet het als haar missie de belangen van de Nederlandse pensioenfondsen optimaal te behartigen en de ontwikkeling van het pensioenstelsel te bevorderen.

Pensioen Pro
Pensioen Pro is dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Hier vinden institutionele beleggers en pensioenprofessionals alle informatie die voor hen onmisbaar is. Pensioen Pro wordt uitgegeven door FD-IPNederland, een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse zakenkrant Het Financieele Dagblad en de Britse pensioenuitgever IPE. Het redactieteam staat onder hoofdredactie van Mariska van der Westen, voormalig hoofdredacteur van IPNederland. Pensioen Pro is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

Pensioen Bestuur & Management
Pensioen Bestuur en Management (PBM), onafhankelijk vakblad voor de pensioensector.

Investment & Pensions Nederland

IPNederland (IPN) is een kwaliteitsvakblad voor de Nederlandse pensioenfondssector.

Nederlands Pensioen & Beleggingsnieuws
Nederlands Pensioen- & Beleggingsnieuws (NPN) is gespecialiseerd in het verschaffen van informatie over pensioenfondsen, hun beleggingsbeslissingen en de factoren die daarop van invloed zijn.

Financial Investigator
Financial Investigator is een onafhankelijk magazine voor de Asset Management en Securities Services industrie in Nederland.