Vrouwen in institutioneel Pensioen

Gouden Pump Award 2019

Gouden Pump Award

NN Investments Partners winnaar ViiP Gouden Pump Award 2019

ViiP reikt om het jaar de Gouden Pump Award uit aan een organisatie die aantoonbaar werk maakt van de benoeming van vrouwen in besturen, op toezichthoudende en managementposities in de pensioenwereld.

Op donderdag 11 april 2019 is tijdens het ViiP Jaarcongres de ViiP Gouden Pump Award 2019 uitgereikt.

De jury bestond uit Nicole Beuken (ABP), Jolanda de Groot (Financial Investigator), Mattijs Hooglander (ABN Amro Pensioenfonds), Esther Raats-Coster (toezichthouder en voormalig zakenvrouw van het jaar), Shaktie Rambaran Mishre (Pensioenfederatie) en Steven van Weyenberg (D66 en SZW).

De jury had de moeilijke taak om een keuze te maken uit drie sterke nominaties. Nicole Beuken deed als voorzitter van de jury verslag van de werkzaamheden van de jury. Duidelijk werd dat de jury het erg uitdagend heeft gevonden om een keuze te maken.

Gouden Pump Award 2019

Alle genomineerden hadden zich in de weken voorafgaand aan de uitreiking gepresenteerd voor de jury. Op basis van een aantal criteria werden de genomineerden beoordeeld.

Gouden Pump Award 2019

Nadat Nicole alle beoordelingen met de zaal had doorgenomen, sprak zij het verlossende woord: de Gouden Pump Award 2019 is gewonnen door NN Investment Partners.