Vrouwen in institutioneel Pensioen

2015

Herfstborrel

Geslaagde Herfstborrel
12 november 2015

Op 12 november heeft onze jaarlijkse Najaarsborrel plaatsgevonden. Deze keer was gekozen voor een bijzondere locatie: BraZZerie Abrona. Dit is een gezellige brasserie waar mensen met een verstandelijke beperking werkzaam zijn. Onze spreekster was Catharien Hamerslag .

Catherien is senior communicatie manager bij het pensioenfonds Werk en (re)integratie. De deelnemers van het fonds zijn geen doorsnee werknemers en de communicatie is ook zeker niet doorsnee. Catherien vertelde vol passie over de zoektocht naar een goede communicatie voor hun deelnemers. Ontroerende mooie verhalen, maar ook met veel inspiratie voor alle aanwezigen.

Tijdens de discussie die volgde bleek dat veel aanwezigen deze vormen van communicatie eigenlijk ook heel goed zouden vinden passen bij andere fondsen. Direct werd de meerwaarde van op andere wijze communiceren omarmt. Vol inspiratie en met voldoende stof tot denken was het tijd voor de borrel, waar ook ambassadeur Peter Borgdorff nog even aanschoof.
Geanimeerde gesprekken en een bijzondere sfeer (niet in de laatste plaats door het zeer attente bediend personeel. Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde borrel waar nieuwe contacten en ideeën zijn ontstaan.

Veel dank aan alle aanwezigen.
Bestuur ViiP

Herfstborrel     Herfstborrel
Herfstborrel